ПЕЛЕТИ A2 SPARROW

190 ден

НАПОМЕНА:
-Цената е за ЕДНА вреќа од 15кг!
-За испорака во регионот на Битола минимална нарачка е 35 вреќи!
-За испорака во регионот на Прилеп минимална нарачка е 70 вреќи!

Карактеристики на пелетите A2 SPARROW SRBIJA :

Земја на потекло Србија

( 30% бор , 70% бука)

Топлотна вредност:5,51kWh/kg

Густина:1.12 kg/m3

Содржина на вода:max: 6,1%

Содржина на пепел:max: 0,84%

Должина: max: 5 x пречник

Пречник: 6 mm

Абразија: max: 2.3%

Состав: природно дрво

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ