PELLO фотелја

Од: 526 ден

Карактеристики на производот
> Боја: беж

  • Димензии на производот:
  > Ширина: 67 см
> Длабочина: 85 см
> Седло, ширина: 55 см
> Седло, длабочина: 50 см
> Селко, висина: 37 см
> Височина: 96 см

  • Димензии на пакувањето:
  •  > должина 74 cm
  •  > ширина 58 cm
  •  > висина 14 cm
Број на пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 8 kg
Испораката на производот е трошок на купувачот.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци