Persol PO0649 95/31

Од: 987 ден

Бренд: Persol
Модел: PO0649 95/31

Големина: 56-20 145
Тежина: 46гр.
Материјал: Ацетат
Боја на рамка: црна
Боја на стакла: темно зелена
Фактор на заштита: 3

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци