Pierre Ricaud машки часовник

Од: 453 ден

Pierre Ricaud е модерна и брзорастечка марка на класични, спортски и дизајнерски швајцарски часовници и накит. Вниманието на дизајнерот е насочено кон деталите на новите модерни линии и трендови.
Часовник
Роуз Голд
Кожно ремче
30м водоотпорност
Гаранција 2 години
Произведени во Швајцарија

Белегзија
Изработена од челик (Роуз Голд)
Кожа
Гаранција 2 години
Произведени во Швајцарија

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: P97230.B2R4QF Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци