PLAMEN AMITY 3

Од: 1,310 ден

  • Моќ: 8-11 kW
  • Погоден за простории до 160 m3
  • Оптимално за простор до 45 m2
  • Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
  • Тежина : 128,5 кг
  • Дијаметар на излезниот воздух на гасовите ø120 mm
  • Висина од подот: 520mm
  • Димензии на отворот за ложење(ŠxV): 335 x 190 mm
  • Ефективност до 75,8 %
  • Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци