Пластеник GH-019

Од: 667 ден

Димензии: 3000 x 1500 x 1750mm (ДxШxВ)
Материјал:
метални цевки Ø19 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија
Димензии на кутијата (во mm): 1470 (Д) x 290 (Ш) x 150 (В)
Нето тежина: 7,5 kg
Бруто тежина: 8,7kg
Доставата на овај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци