Пластеник GH-033

Од: 596 ден

Димензии: 2500 x 2000 x 2110mm (ДxШxВ)
Материјал:
метални цевки Ø19 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија
Нето тежина: 12 kg
Бруто тежина: 13kg
Доставата на овај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци