Пополнување на усни со Restylane ампула – Битола

Од: 974 ден

Козметичко студио Дерма Метаморфозис од Битола нуди:
Пополнување усти, јагодици и назолабијални

1мл: 12 000 денари

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци