Prada 0PR55TV UF61O154

Од: 930 ден

Бренд: Prada
Модел: 0PR55TV UF61O154
Големина: 54-18 140
Материјал: метал
Боја на рамка: златна – темно црвена

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци