PRITY Камин S3W17 - Купи На Рати

PRITY Камин S3W17

1,617 ден3,192 ден

Моќ: 22 kW
Погоден за простории до 122 m2
Литража на котел : 23 l
Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 93 /cm
Тежина : 118 кг
Боја: црна
Гориво : дрво, јаглен
Дрвени рачки на вратите
Преграда за чување суви и влажни дрва
Декоративни насликани странични плочи
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Доставата на овој продукт е бесплатна

  • 12 месеци
  • 15 месеци
  • 18 месеци
  • 21 месец
  • 24 месеци
  • 27 месеци
  • 30 месеци
  • 33 месеци
  • 36 месеци
Избриши
Продава: Римеко

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци