PRITY Камин со фурна FG – КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

PRITY Камин со фурна FG

PRITY

Камин со фурна
Моќ: 14 kW
Погоден за простории до 77 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 93 /cm
Тежина : 120 кг
Гориво : дрво, јаглен
Боја: црна
Дрвени рачки на вратите
Вграден во оделот за чување суви и влажни дрва
Опремен со фурна
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Доставата на овој продукт е бесплатна

22,720ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница