PRITY Камин со фурна FM – КУПИ НА РАТИ
, , , ,

PRITY Камин со фурна FM

PRITY

Камин со фурна
– Ширина 34 cm
– Висина 20 cm
– Длабочина 36 cm
Моќ: 12 kW
Погоден за простории до 66 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
Тежина : 97 кг
Гориво : дрво, јаглен
Боја: црна
Опремен со фурна
Дрвени рачки на вратите
Вграден во оделот за чување суви и влажни дрва
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Доставата на овој продукт е бесплатна

20,440ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница