PRITY Камин WDW 29 – КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

PRITY Камин WDW 29

PRITY

Моќ: 37 kW
Погоден за простории до 200 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
Тежина : 183 кг
Боја: црна
Гориво : дрво, јаглен.
Дрвени рачки на вратите
Опремен со фурна
Декоративни насликани странични плочи
Опремен со две врати
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Доставата на овој продукт е бесплатна

52,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница