Прочистувач на воздух OPTIAIR 203M

Од: 728 ден

Тип на апарат: Прочистувач на воздух
OPTIAIR 203M
Тајмер: Дигитален
LCD: LCD дисплеј
Јонизатор
Турбо режим на работа
Индикатор за чистење на филтерот
Боја: Бела
Површина на просторот: 20 m2
Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 58 × 22,5 cm
Нето тежина на апаратот: 5,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 6,6 kg
Приклучна моќ: 50 W
Осигурувач: 10 A
Код: 680755
EAN Код: 3838782075377
Доставата е бесплатна
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци