RAST фиокар

Од: 421 ден

Карактеристики на производот
> Материјал:  иглолисно дрво
> Боја:  дрво / може да се фарба

Димензии на производот:

 > Ширина: 62 cm
> Длабочина:  30  cm
> Висина: 70  cm
Димензии на пакувањето:
> Должина: 80 cm
> Ширина: 62 cm
> Висина: 7 cm
Број пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 15 kg
Испораката на производот е трошок на купувачот.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци