BEKO RCSA 240 K20W

Од: 1,070 ден

Енергетска класа А+
Капацитет 142 L
Капацитет на замрзнувач 87L
Димензии 54 x 152,7 x 59 cm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци