REGULAR 46 – КУПИ НА РАТИ
, , , ,

REGULAR 46

ALFA PLAM

Енергетска ефикасност А
Просторно затоплување 83m3
Тежина 87/102 kg
Димензии 915 x 565 x 850 mm

16,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница