SAMSUNG SC 4550

Од: 596 ден

Капацитет 1,3 l
Должина на кабел 6 m
Ниво на бучавост 80 dB
Јачина 1.800 W
Јачина на вшмукување 360 W
HEPA илтер
Без кеса

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци