SAMSUNG A10

Од: 1,179 ден

Камера за доловување на моментот
Екран со подобар приказ
Персонализирана заштита
DUAL SIM
МЕМОРИЈА 32 GB
2 години гаранција
Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци