SAMSUNG A21s

Од: 823 ден

Екран: 6.5 inches, 102.0 cm2
Android 10
Меморија: 32GB 3GB RAM
Камера: 48 MP+ 8 MP+ 2 MP+2 MP
Предна камера: 13 MP
Батерија: 5000 mAh, брзо полнење
2 години гаранција
Бесплатна Достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци