SAMSUNG A30s

Од: 1,076 ден

Спремни за животот со тројната камера 25MP+8MP+ 5MP
Предната камера од 16MP
Динамична шема и удобен дизајн
БРОЈ НА SIM КАРТИЧКИ DUAL SIM
Екран 6,4-инчи
Батерија од 4,000mAh
2 години гаранција
Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци