SAMSUNG A40

Од: 905 ден

Големина 5.9 inches, 85.5 cm2
Android 9.0 (Pie)
Камера задна 16 MP + 5 MP
Предна камера 25 MP
Батерија 3100 mAh
Меморија 64GB/ 4GB RAM
2 години гаранција
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци