SAMSUNG A71

Од: 927 ден

Големина на екран: 6.7 инчи, 108.4 cm2
Меморија: 128GB + 6GB RAM
Задна камера: 64MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP
Предна камера: 32 MP
Батерија: 4500 mAh
2 години гаранција
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци