SAMSUNG S10

Од: 1,180 ден

Android 9.0(Pie)
Екран 6.1″
Интерна меморија:128GB+RAM 8GB
Примарна камера: 12MP + 12MP + 16MP
Секундарна камера: 10MP
Батерија: 3400mAh
Доставата на овај продукт е бесплатна
Гаранција 2 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци