SAMSUNG S10+

Од: 1,330 ден

Android 9.0(Pie) OneUI
Екран 6.4″
Интерна меморија:128GB,RAM 8GB
Примарна камера: 12MP + 12MP + 16MP
Секундарна камера: 10MP +8MP
Батерија:Li-Ion 4100mAh
Доставата на овај продукт е бесплатна
Гаранција 2 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци