SAMSUNG NOTE 20 ULTRA

Од: 1,689 ден

Големина на екран: 6.9 инчи, 116.7 cm2
Меморија: 256GB 8GB RAM
Задна камера: 108 MP + 12 MP + 12 MP
Предна камера: 10 MP
Батерија: Li-Ion 4500 mAh
2 години гаранција
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци