SAMSUNG S20 ULTRA - Купи На Рати

SAMSUNG S20 ULTRA

2,485 ден4,943 ден

✅108 MP ви дозволуваат да зумирате.
Фотографија направена со камерата од 108 мегапиксели на Galaxy S20 Ultra од пар како седи на плажа. 108 MP ви даваат неверојатни детали во вашите фотографии за да може одново и одново да зумирате без да ја изгубите јасноста, а додека зумираме на фотографијата, откриваме сцена на некој што носи штица за сурфање под прав агол и прави да изгледа дека лицето што скока од карпата зад него скока на штицата за сурфање.
✅Ги зумирате деталите што порано не сте ги виделе.
✅ВИДЕО ВО 8K
✅Може да направите слики од 33 MP од видео во 8K
✅Место за 750.000 од вашите омилени фотографии
✅512 GB внатрешна

 • 24 месеци
 • 27 месеци
 • 30 месеци
 • 33 месеци
 • 36 месеци
 • 39 месеци
 • 42 месеци
 • 45 месеци
 • 48 месеци
 • 51 месеци
 • 54 месеци
 • 57 месеци
 • 60 месеци
Избриши
Продава: Мобиком

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци