SAMSUNG S20 - Купи На Рати

SAMSUNG S20

1,740 ден3,460 ден

На предниот дел ќе има 6.2 инчен дисплеј со селфи камера од 32 мегапиксели и тенки рамки. На задниот дел ќе се наоѓа систем од три камери кои ќе бидат вертикално поставени во горниот лев агол. Од нив, главната ќе биде од 108 мегапиксели и ќе биде придружена од ултра широкоаголна и камера за портрети. Батеријата ќе биде од 4000 mAh.
✅Видеоснимката во 8K ви овозможува да снимите фотографии од 33 MP директно од видео во 8K.
✅Достапноста на бојата може да се разликува во зависност од земјата или операторот.
✅ S20 има камери од 64 MP.

 • 24 месеци
 • 27 месеци
 • 30 месеци
 • 33 месеци
 • 36 месеци
 • 39 месеци
 • 42 месеци
 • 45 месеци
 • 48 месеци
 • 51 месеци
 • 54 месеци
 • 57 месеци
 • 60 месеци
Избриши
Продава: Мобиком

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци