Samsung SM-T715NZWESEE

Од: 1,273 ден

Оперативен систем : Android OS, v5.0.2
Големина на екран: 8.0 “
Боја : бела
Камера: 2.1MP 8 MP
Брзина на процесор: Quad-core 1.9 GHz  & quad-core 1.3 GHz
Mеморија: 3 GB
Хард диск :32 GB
Резолуција на екранот: 1536 x 2048
Webcam
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци