SAMSUNG 5C4135

Од: 476 ден

МОЌНОСТ 1600 ВАТИ БЕЗ РАГУЛАЦИЈА
МЕТАЛНИ ЦЕВКИ
ПЛАТНЕНА ВРЕЌИЧКА
ДОДАТОК ЗА СОБИРАЊЕ НА КРУПНОТО ЃУБРЕ

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци