Kugoo S1 PRO Електричен тротинет

Од: 784 ден

Мотор од 300W  / 5.2Ah литиум-јонска батерија

Модел S1 PRo

Мотор Brushless

Носивост до 120 кг

Вид на дисплеј: LEDМоќ 350W

Автономност до 30km

Гаранција 2 години

Бесплатна достава

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци