SENCOR Air Fryer Фритеза без масло SFR 5320WH

Од: 956 ден

Капацитет 3 l
Моќност: 1,400 W
LED дисплеј
Touch control сензори
Спремна за употреба под 3 минути
6 вклучени сетови за печење
• пржени компирчиња
• пекарски компир
• хамбургери
• пилешко
• риба
• мафини
Контрола на температура од 60 ° C – 200 ° C
Систем за печење / пржење без масло
• Поздрава алтернатива од традиционалните пржени јадења
• Без изгорено масло
• Помалку миризба
Специјална технологија за насочување на топлиот воздух
Сигурносно заклучување за да не се отсрани пекачот
Дел за пржење кој лесно се отстранува заради чистење
Антитермичка обвивка на фритезата
Не смее да се мие во машина за садови
Тајмер
Гаранција 2 години

Бесплатна достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци