Сертифицирана школа за деловно сметководство

Од: 1,451 ден

Практичното едуцирање на кадри од областа на сметководството и финансиите. Нашата школа за практично сметководство, на која воедно се изучува и работата во деловен софтвер Pantheon – Data Lab, ке започне на 02.Декември 2019.
Времетраењето на школата е два месеци, а часовите се одржуваат три пати во текот на работната недела, по два часа од секоја посета.
Се работи во мали групи, и максималниот број на учесници на курсот е 7.

Во школата ќе ги изучуваш:

☑️Пресметка на даноци;
☑️Пресметка на плати;
☑️Производство;
☑️Основни средства;
☑️Сите видови на книжење во сметководството;
☑️Завршна сметка;

Курсевите ќе ги води експерт со долгогодишно искуство од областа на сметководството.
Едукацијата ќе се одвива во мали групи со цел максимизирање на можностите за учење на секој поединец.
За секој учесник на школата следува сертификат за завршен курс.

По комплетирањето на обуката, стекнатото практично знаењe секој поединец може да го примени со цел унапредување на својата професија или за избор на нова професионална ориентација/кариера во областа на сметководството.

Се користи деловен софтвер Дата Лаб Пантеон, кој го користат многу поголеми субјекти на пазарот.

Можност за препорака за работно место!

? Времетрање: 2 месеци;
? Локација: Елпида Караманди 13/5, Битола (со достапен паркинг простор);
? Пријавување за обуката на: 075 337 171;

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци