Сертифицирана обука за надградба на нокти - Купи На Рати

Сертифицирана обука за надградба на нокти

665 ден1,868 ден

СЕРТИФИЦИРАНА ОБУКА ЗА НАДГРАДБА НА НОКТИ-UV ГЕЛ ТЕХНИКА
✅ Државен сертификат
✅ Времетраење: 3 дена од 9-14 часот
✅ Обуката опфаќа
🔹 Теоретски дел
🔹 Запознавање со материјалите и алатот за изработка на нокти
🔹 Моделирање на 1 салонска форма-коцка
🔹 French манакир
🔹 Baby boomer
🔹 Full color

  • 6 месеци
  • 9 месеци
  • 12 месеци
  • 15 месеци
  • 18 месеци
Избриши
Продава: БЈУТИ БИОНДИНА
Шифра: N/A Категории: ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци