ШИБЕР ВИНЕР 270

Од: 759 ден

Производител: Мебел-Ви
Димензии: 270 х 60 х 210 cm
Боја:
– Бела со Антрацит
– Тортана (Кафена) со Бела
Изработка: Високо квалитетна иверка со дебелина 18мм. Бела Мат со Антрацит на средината (лице) и Бела Мат (корпус)
*Монтажата не е вклучена во цената.
Бесплатна испорака.

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци