СОКОВНИК СЕВЕРИН 3566

Од: 424 ден

Моќност: 400W
Прекинувач со две контролни брзини
Максимален број на вртежи 19.000 r.p.m
Иноксно куќиште
Сад за отпадок со капацитет од 1литри
Сад за сок со капацитет од 500ml
Безбедносен систем на заклучување
Лесен за одржување
Тивок мотор со воздушно ладење
Нелизгачки ногарки

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци