СОКОВНИК СЕВЕРИН 3567

Од: 1,132 ден

Тип: СОКОВНИК
Моќност:150 W
Сад за сок со капацитет од 950мл
Капацитет на садот за отпадоци од 950 мл
Мала брзина, 105 вртежи во минута која овозможува максимално искористување на плодот
Лесен за одржување, вклучена е и четка за полесно чистење
Бесшумно воздушно ладење на моторот
Сито од нерѓосувачки челик
Вртење во обратна насока, во случај на запушување
Гумени ногарки

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци