Солара 6kW

Од: 1,316 ден

Доказот дека и во ладните денови е можна појава на најтоплиот ветер кој ќе ви ги гали сетилата е пред Вас.
Токму оваа е печката на пелети која ја барате доколку имате потреба од затоплување на простор од 50-60 m²,
а со задоволство ќе прифати да се обои во боја која Вие ќе одлучите дека е идеална за вашиот ентериер.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 47cm x 50cm x 80cm
Максимална површина на загревање: 50m²
Номинална излезна топлина: 6kW
Потрошувачка на гориво на час: min. 0,4Kg/h max. 1,2Kg/h
Редуцирана излезна топлина: 2kW
Автономија на работа при номинално загревање: 10h
Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90.2
Автономија на работа при редуцирано загревање: 25h
Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 89.9
Капацитет на полнење: 12,5Kg
Потрошувачка на електрична енергија: 340W
Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци