Теба ТП-12

Од: 3,773 ден

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 585mm x 550mm x 1010mm
Номинална излезна топлина: 16kW + 3,5kW
Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 82
Капацитет на полнење: 20Kg
Приклучок за електрична енергија: 220V / 50Hz

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци