Tesla телевизор 65S905BUS,UHD,Smart Android

Од: 1,247 ден

ДИЈАГОНАЛА: 65″ (165 cm)
ЕКРАН: LED
РЕЗОЛУЦИЈА: 3840 x 2160
WI-FI
ТЈУНЕР:DVB-T/T2/C/S/S2
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОД.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци