TESLA машина за перење и сушење

Од: 873 ден

Капацитет на перење: 8кг
Капацитет на сушење: 6кг
Енергетска вредност: B
Број на вртежи: 1400 врт/мин
Димензии: 59.5 x 85 x 47 см

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци