TESLA машина за перење и сушење – КУПИ НА РАТИ
, , , , , , , ,

TESLA машина за перење и сушење

Tesla

Капацитет на перење: 8кг
Капацитет на сушење: 6кг
Енергетска вредност: B
Број на вртежи: 1400 врт/мин
Дисплеј LED
Програми 16
Одложено започнување ( 24 часа )
Перење и сушење за 1 час
Заштита за деца
Дневно перење: 15 минути
Димензии: 59.5 x 85 x 47 см
Бесплатна достава

22,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница