Tesla Mikrobranova 20L, grill MW2060MW

Од: 596 ден

Капацитет на микро печката: 20 литри
Моќност: 700W
Функција за печење 1000 w
LED дисплеј
Надворешни димензии: 32.5 x 43.95  x 25,82  mm
Боја: Бела

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци

Продавница

МојаТехника