Клима TESLA 5.5 kw TT51X21-18410IA

Од: 1,210 ден

Енергетска класа A++/A+
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++
МОЌНОСТ 5.5kw
 ЛАДЕЊЕ 5120
ГРЕЕЊЕ 5230
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 53 ℃
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
Автоматско чистење на воздухот

Гаранција 3 години

Бесплатна Испорака

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци