TESLA Телевизор 40S605BFS SMART

Од: 875 ден

ДИЈАГОНАЛА: 40″ (101.6 cm)
ЕКРАН: LED
РЕЗОЛУЦИЈА: 1080p Full HD
ТЈУНЕР: DVB-T/T2/C/S/S2
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОД.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци