TV TESLA 43″ SMART

Од: 1,133 ден

ДИЈАГОНАЛА: 43″ (109.2 cm)
43S605BFS SMART
ЕКРАН: LED
РЕЗОЛУЦИЈА: 1080p Full HD
ТЈУНЕР: DVB-T/T2/C/S/S2
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОД.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци