TESLA Телевизор 55S905BUS SMART

Од: 923 ден

ДИЈАГОНАЛА: 55″ (139.7 cm)
ЕКРАН: LED
РЕЗОЛУЦИЈА: 4K Ultra HD
ТЈУНЕР: DVB-T/T2/C/S/S2
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОД.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци