ТОСТЕР СЕВЕРИН 2389

Од: 615 ден

Моќност: 1800 W
Куќиште отпорно на топлина
Нелепливи грил плочи
Димензии на плочите:33 x 24 cm
Контрола на температура
Можност да се користи ккао скара, плочите се отвараат за 180 степени
Сад за маснотии
Лесен за чистење
Отстранливи плочи за полесно чистење
Пилот светлина и индикатор подготвен за употреба
Гумени ногарки

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци