TRINX – 116 PRO 19″ – КУПИ НА РАТИ
, ,

TRINX – 116 PRO 19″


Алуминиумска рамка
Големина на тркало 29″
Големина на рам  L- 19″
Боја- црна

14,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.