TRINX – 116 PRO 19″

Од: 943 ден

Алуминиумска рамка
Големина на тркало 29″
Големина на рам  L- 19″
Боја- црна

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци